Veltinio pagalvėlės baldams - komplektas

€4.22*
(0)

RŪPINKITE GRINDŲ GYVENIMĄ – veltinio pagalvėlės baldams apsaugo grindis nuo įbrėžimų ir pažeidimų kasdien naudojant baldus, tokius kaip stalai ir kėdės. Jų paviršius minkštas, todėl priklijuotas prie kėdės ar stalo kojelės, apsaugo grindis nuo pažeidimų

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


RŪPINKITES GRINDIMIS  – veltinio pagalvėlės baldams apsaugo grindis nuo įbrėžimų ir pažeidimų kasdien naudojant baldus, tokius kaip stalai ir kėdės. Jų paviršius minkštas, todėl priklijuotas prie kėdės ar stalo kojelės, apsaugo grindis nuo pažeidimų , o namų ūkio narių ausis – nuo ​​triukšmo, susijusio su baldų judėjimu. 

UNIVERSALUS RINKINYS  - šiame dideliame rinkinyje esantys veltinio pagalvėlės yra skirtingų dydžių ir formų, todėl tikrai be problemų priderinsime prie paviršiaus, kurį norime padengti. Jei reikia, tokį baldinį veltinį, žinoma, galima supjaustyti norima forma . 

TOBULAS STORIS  - komplekte esančios veltinio pagalvėlės yra tobulo storio - nėra per plonos, vadinasi, greitai nesusidėvės, bet ir nėra per storos, todėl nesukels įspūdžio, kad baldas yra nestabilus.

DIDELIS RINKINYS  -  rinkinyje net 144 vienetai skirtingų veltinio pagalvėlių, todėl leis prilipti prie daugelio namų baldų kojų .   

 

Partneriai