Stiklo įdaužos remonto komplektas Visbella

€17.70*
(0)

Tai vieno komponento stiklo remonto sistema, skirta remontuoti automobilio priekinio stiklo įtrūkimus tokius, kaip "buliaus akis" ar "žvaigždė" (galima naudoti keliems defektams). Nereikalauja klijų sumaišymo ar kaitinimo.

  • Prekė Sandėlyje
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu
  • Užsakant iki 17val., pristatysime balandžio 01d.


Visbella stiklo įdaužos remonto komplektas. Tai vieno komponento stiklo remonto sistema, skirta remontuoti automobilio priekinio stiklo įtrūkimus tokius, kaip "buliaus akis" ar "žvaigždė" (galima naudoti keliems defektams). Nereikalauja klijų sumaišymo ar kaitinimo. Saugus ir lengvai naudojamas. Turi tą patį spindulio laužimo koeficientą, kaip ir stiklas, todėl remonto vieta faktiškai nepastebima. Norint gauti geriausius rezultatus, remontas turėtų būti atliktas kuo greičiau po žalos atsiradimo, kol pažeista vieta neužsiteršė nešvarumais ar vandeniu. Neatlikinėkite remonto ant saulės - tai pagreitins klijų džiuvimą ir jūs nespėsite pasiekti gero rezultato.

 

INSTRUKCIJA:

1. Išvalykite pažeistą vietą.

Išvalykite visus nešvarumus ar stiklo gabaliukus iš įdaužos naudodami smeigtuką iš komplekto. Nuvalykite aplink įdaužą esantį paviršių su drėgna šluoste.

2. Nuplėšti apsauginę plėvelę nuo vienos trafareto-žiedo pusės ir priklijuoti jį taip, kad trafareto skylė sutaptų su įdaužos vieta. Įsitikinkite, jog gerai priklijavote trafaretą. Į trafareto viduriuką įdėkite juodą guminę tarpinę.

3. Nuplėškite viršutinę trafreto apsauginę plėvelę. Priklijuokite laikiklį taip, kad jis sutapų su trafareto ir įdaužos centru. Pirštais prispauskite laikyklį, jog įsitikintumėt, jog jis gerai prilipo.

4. Nupjaukite klijų buteliuko viršunėlę. Įstatykite buteliuką į laikyklį. Lėtai išspauskite 5-6 lašus klijų. Ištraukę buteliuką nuvalykite jo antgalį su servetėle ir išsaugokite buteliuką kitam etapui.

5. Įstatykite švirkštą į laikyklį. Įsitikinkite, kad švirkšto galas yra įspaustas į laikiklio cilindrą, esantį tiesiai virš įdaužos.

6. Laikykite švirkštą viena ranka, o kita ranka traukite švirkšto stūmuoklį pilnai į viršų, į "vakumoo poziciją. Užfiksuokite švirkšto poziciją įtraukdami stūmoklio viršunėlę į tarpą tarp grovelių švirkšto gale. Leiskite švirkštui taip pabūti 10 minučių.

7. Ištraukite švirkštą ir pripildykite jį oru.

8. Įstatykite švirštą atgal į laikyklį. Laikykite švirkštą vienoje rankoje, o kita ranka stūmuoklį spauskite žemyn.

9. Atlaisvinkite laikiklio kraštus su peiliuku (pridėtas rinkinyje). Atsargiai nulupkite laikiklį su trafaretu nuo stiklo. Nuvalykite klijų perteklių.

10. Paimkite klijų buteliuką į vieną ranką, o kitą - skaidrią plėvelę (pridėta rinkinyje). Švelniai išspauskite klijų lašą ant įdaužos ir užklijuokite skaidrią plėvelę ant viršaus.

11. Atsargiai peiliuku išlyginkite apsauginę plėvelę, kad po ja nesusidarytų oro burbuliukai. Pastatykite automobilį stiklu į saulę, nes ultra violetiniai spinduliai kietina įdaužos klijus. Palikite automobilį tiesioginiuose saulės spinduliuose 15 minučių.

12. Po 15 minučių nuvalykite klijų perteklių ir apsauginę plėvelę su peiliuku.

 

ATSARGIAI. H315 Dirgina odą. H317 Gali sukelti alerginę odos reakciją. H319 Sukelia smarkų akių dirginimą. H335 Gali dirginti kvėpavimo takus. P271 Naudoti tik lauke arba gerai vėdinamoje patalpoje. P280 Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. P302 + P352 PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu vandens kiekiu. P305 + P351 + P338 PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.

Partneriai