Remontinis komplektas PLUS 710 su stiklo audiniu 250g

€17.73*
(0)

Remontinis komplektas PLUS 710 su stiklo audiniu 250g Remonto rinkinys - susideda iš poliesterio dervos, kietiklio ir stiklo pluošto medžiagos. Sumaišius tris komponentus, gaunama mechaniškai atspari medžiaga, kuria galima taisyti metalines ar plast

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


Remontinis komplektas PLUS 710 su stiklo audiniu 250g

Remonto rinkinys - susideda iš poliesterio dervos, kietiklio ir stiklo pluošto medžiagos.

Sumaišius tris komponentus, gaunama mechaniškai atspari medžiaga, kuria galima taisyti metalines ar plastikines automobilio kėbulo dalis (ypač uždengti dideles dėl rūdžių atsiradusias skyles ar taisant buferius).

Gautas stiklo pluošto plastikas pasižymi dideliu mechaniniu atsparumu ir yra naudojamas labai pažeistiems paviršiams (pavyzdžiui, korozijos) remontuoti, metaliniams ir plastikiniams paviršiams sutvirtinti ir fiksuoti.

Po sukietėjimo jį galima nušlifuoti ir padengti poliesterio glaistu, kad paviršius būtų lygus.

 

NAUDOJIMO INDIKACIJOS:

Jei turite plokščią ir trapią gabalą, kurį reikia apsaugoti, kad jis nesulūžtų, yra būdas jį sustiprinti.

1. Paruoškite: poliesterio dervos dėžutę, kietiklį, kuris turi būti toje pačioje dėžutėje, tekstilinio stiklo kilimėlį, indą ingredientams maišyti, šepetėlį ir žirkles.

2. Medžiagos pjaustymas: Iškirpkite iš kilimėlio atitinkamą formą. Gabalas turi būti šiek tiek didesnis nei dalis, kurią jis uždengs. PRIEŠ NAUDOJANT DERVĄ, PAVIRŠIAUS BŪTINA VALYTI NURIEBALINTOJU.

3. Sudedamųjų dalių maišymas: Sumaišykite dervą su kietikliu. Kiekvienam 2 ar 3 gramams kietiklio naudokite 100 gramų dervos. ŠIO MIŠINIO STINGIMO LAIKAS – 10 - 15 MINUČIŲ. Negaišk laiko.

4. Dervos užtepimas: Pirmą dervos sluoksnį uždėkite ant viso paviršiaus, kurį norite sustiprinti. Priklijuokite kilimėlį ant modelio ir užtepkite dar vieną dervos sluoksnį, kad jis suminkštėtų per kilimėlį.

5. Medžiagos pertekliaus pjovimas: nupjaukite medžiagos perteklių. Leiskite modeliui išdžiūti apie 45 minutes 20°C temperatūroje.

 

Partneriai