AREON PREMIUM - Peony Blossom oro gaiviklis

€2.17*
(0)

Šie namų kvepalai buvo sukurti kaip prabangus ir subtilus aromatas, kuris patiks tiek vyrams, tiek moterims. AREON oro gaiviklis naudojamas automobilyje, namuose ar biure. Oro gaiviklį už špagato patalpinkite tokiu būdu, kad jis laisvai kabotų ir nesi

  • Prekė Sandėlyje
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu
  • Užsakant iki 17val., pristatysime balandžio 02d.


Aromatinė kompozicija PEONY BLOSSOM atsiskleidžia svajingomis mandarino natomis su lengvais citrinos šlakeliais, bet atsiskleidimo metu jūs staiga suprantate, jog tai visiškai ne citrusai, pasirodo – kvapas tikrai bijūno! Tai reiškia, kad jūs pasiekėte moterišką, jausmingą kompozicijos širdį. Permatomas šleifas toks ir liks – šviežias, šilkinis, grakštus, ne saldus, bet sukeliantis saldų ilgesį.

Kinai bijūno kvapą sulygina su tūkstančio rožių kvapu. Todėl, kad bijūnas kvepia intensyviau nei bet kokia kita gėlė.
Bet savo aromatingomis medžiagomis jis dalijasi labai nenoriai! Pagal „šykštumą“ bijūnas sulygintinas nebent su pakalnute, iš kurios apskritai negalima išgauti nė lašo aromatinio ekstrakto.
„Bijūno aliejus“ – beveik mitas, netgi parfumerijos pramonėje jis naudojamas ne kaip pagrindas, o mikroskopinėmis dozėmis, greičiau tam, kad sintezuotam aromatui suteiktų gilumo. Gerai, kad „bijūno kvapas“ – irgi savotiškas mitas.
Egzistuoja virš 30 rūšių bijūnų, ir kiekvienas kvepia skirtingai. Vieni truputį kvepia obuolių šviežumu, kiti – citrina, treti – rūgščiu muskusu, ketvirti primena jazminus, o kai kurie apskritai kvepia kavos-šokolado gama.
Ir visgi labiausiai atpažįstamas bijūno aromatas – tai šnarantis rožinis šviežumas, sukeliantis tvirtas asociacijas su rasotu sodu vasaros pradžioje: praveri langą ryte ir supranti, kad laimė yra, štai ji! Ir diena bus puiki!
Aromatinė kompozicija PEONY BLOSSOM atsiskleidžia svajingomis mandarino natomis su lengvais citrinos šlakeliais. Bet atsiskleidimo metu jūs staiga suprantate, jog tai visiškai ne citrusai, pasirodo – kvapas tikrai bijūno! Tai reiškia, kad jūs pasiekėte moterišką, jausmingą kompozicijos širdį. Permatomas šleifas toks ir liks – šviežias, šilkinis, grakštus, ne saldus, bet sukeliantis saldų ilgesį.

Šie namų kvepalai buvo sukurti kaip prabangus ir subtilus aromatas, kuris patiks tiek vyrams, tiek moterims.

AREON oro gaiviklis naudojamas automobilyje, namuose ar biure.

Oro gaiviklį už špagato patalpinkite tokiu būdu, kad jis laisvai kabotų ir nesiliestų su paviršiais. Laikyti ir naudoti esant temperatūrai nuo 5°С iki 30°С. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Gamintojas nėra atsakingas už bet kokią žalą, kuri gali atsirasti dėl neteisingo šio produkto naudojimo.

Partneriai