Kinetinis smėlis su formelėmis

€17.54*
(0)

Tobulas žaislas nuo mažens padeda vaikams lavinti tikslumą ir miklumą . Velcro smiginis tai puikiai itakoja tinkamą akiu ir ranku koordinacijos vystymąsi.

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


 

- LENGVAS MODELIAVIMAS - yra smėlio išskirtinai plastikinis, iš jo galima sukurti bet kokias puošnias formas ir konstrukcijas. Puikiai laikosi, puikiai imituoja formelių formas ir netrupa, kai įgauna formą. Magiškasis smėlis taip pat nepraranda savo savybių. Teigiamai veikia vaiko sensorinę integraciją , taip pat puikiai lavina vaizduotę, plastinius ir rankinius įgūdžius.

- LENGVAS VALYMAS – gera žinia aktyvių vaikų tėvams yra ta Vaikams skirtas smėlis gali būti greitai ir labai lengvai išvalomas . Vėlgi dėl stebuklingų kinetinių savybių – vaikams skirto smėlio dalelės traukia viena kitą, o tai reiškia, kad smėlis netrupės ir nedulkės. Kinetinis smėlis ne tik nesutepa namo, bet ir nelimpa prie mažų rankų ir drabužių . Pasibaigus linksmybėms, tiesiog įdėkite jį į maišą ir netvarka baigsis.

- DIDELIS RINKINYS - į rinkinį vaikams įeina: 2 kg smėlio, 14 plastikinių formelių, grėbliai, sietelis, mentelė ir piltuvas. Su tokiais priedais nuobodžiauti neįmanoma. Taip pat komplektuojamas su kinetiniu smėliu pripučiama smėlio dėžė , kuri palaikys tvarką žaidimo vietoje.

- SAUGUMAS - smėlis yra saugus vaikams, turi CE ir EN71 sertifikatus.

- SPECIFIKACIJA - smėlio spalva: mėlyna; sertifikatai: CE, EN71; amžius: nuo 3 metų (siūlomas amžius nuo 5 metų); smėlio dėžės matmenys (ilgis / plotis / aukštis): 57/43 / 7cm; svoris: 2,216 kg; svoris su pakuote: 2,342 kg.

Partneriai