Osram lemputės ULTRA LIFE H1, 55W, DUO 64150ULT-HCB

€10.28*
(0)

OSRAM ULTRA LIFE lempos stebina ne tik ilgu tarnavimo laiku, bet ir patraukliu bei moderniu dizainu su sidabriniais gaubtais (H4, H7, H11). Idealus pasirinkimas dažnai vairuojantiems arba dienos šviesų naudotojams.

  • Prekė Sandėlyje
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu
  • Užsakant iki 17val., pristatysime balandžio 26d.


Osram lemputės ULTRA LIFE H1, 55W, DUO 64150ULT-HCB

Beveik nepralenkiamas tarnavimo laikas – OSRAM ULTRA LIFE lempos. Palyginti su standartinėmis lempomis, jų tarnavimo laikas keturis kartus ilgesnis ir iki 100 000 km* arba 300 000 km**, vidutinė metinė rida – 14 259 km, iš kurių 60 % su įjungtomis šviesomis. OSRAM suteikia gamintojo garantiją savo patikimoms ULTRA LIFE priekinių žibintų lemputėms, kurių ilgis skiriasi priklausomai nuo lemputės tipo*

OSRAM ULTRA LIFE lempos stebina ne tik ilgu tarnavimo laiku, bet ir patraukliu bei moderniu dizainu su sidabriniais gaubtais (H4, H7, H11). Idealus pasirinkimas dažnai vairuojantiems arba dienos šviesų naudotojams.

Tinka naudoti skaidraus stiklo priekiniuose žibintuose.

Be to, OSRAM Ultra Life lempos yra prieinamos daugeliui kitų signalų ir papildomo apšvietimo tipų.

* Halogeninės lempos

** Ksenoninė lemputė

Specifikacijos:

Gamintojas: OSRAM

Cokolis: H1 P14,5s

Galia: 55W

Įtampa: 12V

4 metų garantija*

* taikoma tik nekomerciniam naudojimui. Jei lempos registruojamos internetu, OSRAM suteikia 4 metų garantiją, kitu atveju 3 metus. Įstatyminės garantijos pretenzijoms gamintojo garantija įtakos neturi. Tikslias garantijos sąlygas galite rasti pas gamintoją.

Partneriai