Osram lemputė H7 12V 55W PX26d Cool Blue INTENSE, 1vnt, 64210CBN

€10.50*
(0)

OSRAM Cool Blue Intense Xenon išvaizda su melsvai balta šviesa. Didelis kontrastas ir ryški mėlyna šviesa su iki 4200K halogeninėje versijoje ir iki 6000K ksenoninėje versijoje, kad kelyje atrodytų stilinga ir šiuolaikiška.

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


OSRAM Cool Blue Intense
Xenon išvaizda su melsvai balta šviesa

Didelis kontrastas ir ryški mėlyna šviesa su iki 4200K halogeninėje versijoje ir iki 6000K ksenoninėje versijoje, kad kelyje atrodytų stilinga ir šiuolaikiška.

Ypatingos halogeninių lempų savybės:

Palyginti su standartinėmis halogeninėmis lempomis, „Cool Blue Intense“ iš OSRAM turi iki 20 % daugiau šviesos, todėl užtikrina geresnį matomumą ir reakcijos laiką, kad būtų saugesnis kelyje. Dizainą besirūpinantiems vairuotojams ryški melsvai balta šviesa, panaši į ksenoninių žibintų lemputes, yra efektyviausias būdas suderinti stilių ir saugumą.

Modernaus dizaino šviestuvas (H4/H7/H11/HB4) su sidabriniu gaubtu puikiai tinka naudoti skaidraus stiklo priekiniuose žibintuose.

Ypatingos ksenoninių lempų savybės:

Didelio kontrasto Cool Blue Intense šviesa yra panaši į dienos šviesą, kurios spalvinė temperatūra yra 6000 K ir taip apsaugo nuo akių nuovargio. Įspūdinga ir galinga šių ksenoninių lempučių šviesa yra viena iš OSRAM naujovių, kurios suteikia beveik neprilygstamą vairavimo patirtį. OSRAM Xenarc Cool Blue Intense Xenon lemputės, puikiai sukurtos naudoti naktį, puikiai tinka bet kokiam orui.

 

Specifikacijos:

Gamintojas: OSRAM

Cokolis: H7 PX26d

Galia: 55W

Įtampa: 12V

 

4200K mėlynas ksenono efektas

 

Partneriai