OSRAM D2S XENARC, Night breaker Laser +200% lemputė, 66140XNL

€70.34*
(0)

NAUJIENA iš OSRAM: Night Breaker Laser Next Generation! Žiūrėkite toliau ir reaguokite greičiau su iki 150 % didesniu ryškumu* . Iki 150 metrų ilgio šviesos kūgis geresniam matomumui užtikrina didesnį saugumą ir visiškai naują vairavimo patirtį.

  • Dėl užsakymo skambinti +370 613 26262
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Mokėkite grynais pristatymo metu


OSRAM Night Breaker Laser
Ryškiausia naujos kartos OSRAM šviesa

Halogeninės lempos:

NAUJIENA iš OSRAM: Night Breaker Laser Next Generation! Žiūrėkite toliau ir reaguokite greičiau su iki 150 % didesniu ryškumu* . Iki 150 metrų ilgio šviesos kūgis geresniam matomumui užtikrina didesnį saugumą ir visiškai naują vairavimo patirtį. OSRAM Night Breaker lazerinės lempos ne tik stebina savo maksimalia galia, bet ir šviečia iki 20 % baltiau*.

Dėl geresnio matomumo pavojus gali būti atpažįstamas daug anksčiau ir taip sumažinama rizika. Dėl itin išvystytos kaitinimo siūlelio ir naujoviškos lazerinio dengimo technologijos „Night Breaker Laser +150%“ yra ideali lempa į darbą orientuotiems ir saugai besirūpinantiems vairuotojams.

Ksenonas-Breneris:

Susipažinkite su ryškiausiomis OSRAM ksenoninėmis priekinių žibintų lemputėmis su naujuoju XENARC NIGHT BREAKER LASER. Iki 200 % didesnio ryškumo, iki 250 m ilgio šviesos kūgio ir iki 20 % baltesnės šviesos (palyginti su minimaliais teisiniais reikalavimais), galingos HID lempos suteikia žymiai didesnį matomumą kelyje. Daugiau šviesos leidžia matyti toliau ir greičiau reaguoti.

Naudodami aukštos kokybės OSRAM ksenoninę lemputę, naktį galite paversti diena

XENARC NIGHT BREAKER LASER suteikia itin ryškią ir stiprią šviesą, ypač tamsiuose keliuose ir esant nepalankioms apšvietimo sąlygoms.

* lyginant su minimaliais teisiniais reikalavimais

 

Specifikacijos:

Gamintojas: OSRAM

Bazė: PK32d-2

Tipas: D2S

Galia: 35W

Įtampa: 85V

Komplekte: 1vnt

Partneriai